Warsztaty: Hiszpańskie wakacje

Czy czujecie powiew letniej, wakacyjnej bryzy? Zapraszamy w podróż, dzięki której w ciągu 4 godzin odwiedzisz najsmaczniejsze zakątki Katalonii, słoneczne Baleary, porty Walencji aż po rozkołysaną rytmami flamenco Andaluzję! Będzie to możliwe tylko podczas podróży kulinarnej prowadzonej przez pasjonata regionalnych smaków Hiszpanii – Adriana Stojewskiego!

Menu:
– Tortilla de patatas co aioli – najbardziej znane tapas w Hiszpanii podane ze śródziemnomorskim sosem czosnkowym
– Gazpacho andaluz – orzeźwiający chłodnik warzywny z Andaluzji
– Paella de mariscos – Najpopularniejsza potrawa w Hiszpanii, oryginalnie z regionu Walencji – mieszanka m.in owoców morza, ryżu czy szafranu
– Crema catalana – słynny kataloński deser z karmelizowanym cukrem trzcinowym
– Sangria – chłodzący w gorące wieczory napój z czerwonego wina i owoców

Wydarzenie zostało zakończone.

Data

Sie 01 2020
Zakończone!

Czas

11:00 - 15:00

Więcej informacji

Czytaj więcej

Lokalizacja

Book&Cook
Book&Cook Łódź Poland 90-062
REJESTRACJA
Kod QR

We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications